Wednesday, April 3, 2013

VIVI! pirmas kartas!

Tai pirmas toks postas. Postas apie išmėgintas priemones. Niekada to nedarėme, tačiau negaliu nepasidalinti naujai atrastomis priemonėmis, kurias mėginau kelias savaites ir jau galiu Jums pasakyti savo nuomonę. Kadangi jau skaitėte apie naują VIVI natūralią kosmetiką mūsų bloge, tad pristatinėti antrąkart nereikės, o kas praleidote pro akis mūsų straipsnelį, panaršykite ankstesniuose lapuose ir tikrai atrasite!
Taigi, pradedu nuo pirmosios priemonės- plaukų balzamo;
Balzamas tikrai SKANAUS kvapo,o tai man yra LABAI svarbu..Esate turbūt girdėję apie kvapų maniakus. Tai pasitaikanti liga ir Daiva ja serga jau ilgai :) Geriausia,jog jis ne tik skaniai kvepia, bet ir pastebimai pakeičia plaukus, net naudodama savo senąjį šampūną matau gerus pokyčius!Ura! O smagiausia,jog paskaičius sudėtį supranti, kodėl tie pokyčiai tokie pastebimi!Taigi, įvertinimas 9 balai iš 10, nes manau dešimtuką parašysiu, kai įsigysiu šios kompanijos šampūną.
Universalus balzamas -jis skirtas labai plačiam vartojimui. Bent aš naudojau jį kaip raminamąją priemonę nuo šerpetojimų sukeltų po slogos.Nemalonus oras, pastovus servetėlių naudojimas,...čia tariamo pavasarinio oro padariniai.Taigi panaudojus priemonę, mano probleminei odai blogesnių reiškinių neatsirado.Vuolia, tas irgi gerai!
Dar teko naudoti  muilą ir soliariumo kremą. Taipogi patiko, malonus kvapas, tiršta konsistensija ir jokio lipnumo pojučio ant kūno.

Taigi, galiu teigti, kad po truputį bebaiginėdama savo turimą kosmetiką, pildyti jos atsargas pradėsiu su VIVI! Ir taip žingsnis po žingsnio tapsiu natūralios kosmetikos vartotoja.

No comments: