Wednesday, February 27, 2013

Butikų šturmas : Senamiesčio drabužinė. Part I.



     Pasirodo ne tik Vilniuje galima rasti originalių, kokybiškų ir vienetinių drabužių -  Alytaus centre įsikūrusi ' Senamiesčio drabužinė ' patraukli ne tik savo lokacija, bet ir skoningu interjeru bei plačiu asortimentu, kuris patenkins kiekvieno pirkėjo skonį. Kovo septintąją dvejų metų sukaktį minėsiančio boutique savininkė Žaneta Čaplikienė teigia, jog norint įsigyti kokybišką drabužį, didelių finansų nereikia. Tereikia šiek tiek fantazijos ir drąsos išsiskirti - o štai pastorojo jauki drabužinė nestokoja : nuo ryškių pastelinių suknelių bei aksesuarų iki prabangių kailinių bei įmantrių galvos apdangalų.  Demonstruojam savo favoritus bei negalim atsistebėti, kokie kokybiški audiniai ir kokios spalvos !



Stelos favoritas : praktiškas vien dėl juodos spalvos ( ! ), bei lengvai prie įvaizdžio derinamas paltukas papirko įdomiu kirpimu ir transformuojama kaklo įmova. Niekada gyvenime neturėjau tokios ryškios suknelės, bet pavasariop noriu tik tokios spalvos ! 


Daivos favoritas : ryškus indigo spalvos paltukas vien savo koloritu yra šių metų topas. Be to, labai tinka draugei prie akių spalvos (:






4 comments:

Unknown said...

va jetau, tas melynas paltukas ir mano favoritas:)Gaila, gyvenime nesu buvusi Alytuje:D

daiva said...

PASAKISKAS!Noriu ir as jo ir dar simtai merginu tikiu,tik musu pliusas tas turbut,kad Alytuje bunam-daznai:)

Santa said...

Ineset pavasario! Super vykusi fotosesija. Skatinsit Alytaus turizma matau :)

Sandra said...

joooo, tas melynas koks puikus!!